FASHION DESIGN

Zoek jij naar een unieke outfit voor een speciaal evenement of net die ene op maat gemaakte outfit die perfect voldoet aan jouw wensen? Dan ben je bij Inkrease aan het juiste adres!

Graag stel ik je even Kiani voor, al van jongs af aan heeft Kiani een grote passie voor alles wat artistiek, creatief en esthetisch is. Ze besloot dan ook al snel om haar studies daar ook op af te stemmen door moderealisatie te studeren en verder te studeren als modevormgever. Na haar studies heeft ze enkele jobs gehad in de sector, maar de kriebels om haar een eigen onderneming te starten bleven groeien en groeien…

Sinds haar tienerjaren werd ze gefascineerd door tatoeages en besloot ze om dit vak ook onder de knie te krijgen. Tijdens de hygiënecursus die essentieel is voor het plaatsen van tatoeages heeft ze Beritt ontmoet. Al snel was duidelijk dat ze dezelfde passie deelden en tevens op dezelfde golflengte zaten in het ondernemerschap. Kort daarna hebben ze samen besloten om de handen in elkaar te slaan en hun gezamelijke droom waar te maken. Inkrease was geboren!

Kiani heeft de focus op het ontwerpen van het fashion design gelegd en Beritt heeft als resident-artist het tattoo gedeelte op zich genomen.

Wie kan bij Inkrease terecht voor Fashion & Design?

  • Drag performers

  • Wedstrijddansers (discodans/moderne/ballet/…)

  • Atleten voor competitiebikini’s & trunks (bodybuilding)

  • Artiesten voor podiumoutfits

  • Modellen/missen voor fotoshoot/missverkiezing outfits

  • Cosplayers voor conventies

  • Thema outfits voor eender welke gelegenheid

  • Iedereen die een specifieke outfit op maat zoekt!

Heb je nog enige twijfels? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Kiani!

Kleine tip, boek tijdig jouw afspraak, wachttijden kunnen oplopen tot enkele maanden!

TATTOO STUDIO

Altijd al een tattoo gewild? Gek op fijne artistieke kunst? Op zoek naar DE meest perfecte tattoo-artist voor jouw ontwerp?

Graag stel ik je even voor aan Beritt Banshee die steeds garant staat voor kwaliteit, professionaliteit en hygiëne. Haar studio is volledig uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van tattoo-apparatuur en is een moderne en comfortabele omgeving om in te verblijven.

Het krijgen van een tattoo is een grote beslissing en hier zorgt Beritt er steeds voor dat je comfortabel en op je gemak bent tijdens het gehele proces. Beritt neemt haar tijd om naar jou wensen te luisteren en te begrijpen wat je precies wilt. Op basis van deze informatie zal ze voor jou de perfecte tatoeage ontwerpen en realiseren.

Of je nu op zoek bent naar een kleine en subtiele tattoo of een groot en opvallend artistiek werk, Beritt Banshee heeft de expertise om het mogelijk te maken. Ze is gespecialiseerd in verschillende stijlen, van blackwork tot fineline, en alles daartussenin.

Bekijk onze portfolio voor inspiratie en laat haar gerust weten wat je ideeën zijn. Beritt is hier om jouw visie tot leven te brengen!

 

 

CONTACT OPNEMEN?

https://www.inkrease.be/contact

GRAAG NOG EEN KIJKJE NEMEN NAAR HET PORTFOLIO VAN INKREASE?

https://www.inkrease.be/portfolio